Вход за клиент

Забравена парола?

Плащане

В print-magic.eu може да използвате следните методи за плащане:

  •  Наложен платеж

При поръчка с наложен платеж заплащате сумата на куриера при получаване на пратката.  

  • По банков път

След избиране на този метод за плащане ще Ви бъде посочена банкова сметка, на която да преведете сумата от Вашата поръчка. След получаване на превода в наша сметка, ние ще изпратим поръчката към посочения адрес.

  • Плащане чрез PayPal

Чрез PayPal може да платите лесно, бързо и сигурно. След като изберете този метод за плащане, ще бъдете препратени към страницата на PayPal. Следвайте стъпките, за да направите своето разплащане. Чрез PayPal  сумата се получава веднага в наша сметка и поръчката може да бъде обработена веднага. 

  • Чрез системата ePay

Българска система за разплащания в интернет, която позволява на потребителите си да заплащат онлайн поръчки на стоки и услуги в интернет, сметки за комунални услуги и други, като приема плащания от банкови карти, както и микросметки в системата.

Системата автоматично ще Ви препрати на страницата на ePay.bg, където ще влезете с Вашето потребителско име и парола, за да потвърдите разплащането. Чрез този вид плащане Вашата поръчка също може да бъде обработена веднага.

  • Чрез системата EasyPay

Парични преводи чрез офисите, обслужващи EasyPay. EasyPay разполага с над 1400 каси в страната, където може да заплатите дължима сума на стоки и услуги в интернет, сметки за комунални услуги и други. 

При плащане чрез EasyPay се изискава единствено кодът за плащане в EasyPay, изписан при направата на поръчката Ви. След като получите кодът, имате 36 часа, в които може да направите плащането. 

  • В кеш  

В нашия магазин за тонер касети и мастилници в град Варна може да взeмете нужната Ви тонер касета и мастилница, плащайки в кеш.