Вход за клиент

Забравена парола?

За print-magic.eu


За нас – това е print-magic.eu

Добре дошли в print-magic.eu! Научете повече за един от първите онлайн магазини за тонер касети и мaстилници в България: какво ни отличава, от къде идваме и какви са нашите приоритети и цели.

  

Нашите продукти

Тонери & мастилници

 

Над 1000 съвместими тонер касети и мастилници на склад за всички широкоразпротстранени принтери на марки като HP, Canon, Brother, Samsung, Xerox и др. С нашата марка съвместими консумативи за принтери Print-Magic ние въведохме качествени продукти на конкурентни цени.

Нашата цел

Съвременно обслужване

 

Нашата основна цел е да Ви предложим едно съвременно и висококачествено обслужване с персонално отношение. Изберете сами как да закупите нужния Ви консуматив за принтер: онлайн, по телефона, чрез интегрирания онлайн чат или лично в магазина във Варна.

Нашата мисия

Да ви очароваме

 

В основата на нашата работа сте Вие! Позволете си да бъдете очаровани: от качественото обслужването, интуитивния и иновативен онлайн магазин и от експресната доставка. Ние сме тук, за да бъдем Вашия надежден партньор за тонер касети и мастилници.

 
 

Зад кулисите:

Историята на print-magic.eu

Историята на фирма Принт-Меджик започва в далечната 1995г. година. Тогава основателят на фирмата Торстен Бьозе прави първи крачки към бизнеса с консумативи за принтери в Германия. И до днес фирмата разполага с локален магазин в гр. Регенсбург. Посредством собствен онлайн магазин в Германия фирмата се превръща в надежден партньор, както за фирми, така и за крайни потребители. 

През 2009 г. Принт-Меджик започва дейност и в България. Наш приоритет е да предложим на българските клиенти качествени консумативи за принтери на конкурентна цена. Още в самото начало използваме с пълни шепи всичко научено през годините в Германия. През 2009 г. стартираме тясно специализирания онлайн магазин print-magic.eu, в който могат да бъдат закупени тонер касети и мастилници с наша собствена марка. Чрез локалния ни магазин във Варна ние оставаме близо до клиента, вглеждайки се в неговите нужди, желания и проблеми. На място много от клиентите ни се възползват от професионалното рециклиране на тонер касети и мастилници.

По случай 10-годишнината на българския пазар онлайн магазина и логото на Print-Magic са изцяло обновени. Новото лого е много изчистено и лесно разпознаваемо. В новия онлайн магазин сме заложили много интуитивни методи, за да откриете още по-лесно нужната Ви тонер касета или мастилница. Чрез нововъведения онлайн чат сме още по-близо до нашите клиенти и  сме готови да им съдействаме при нужда.