Вход за клиент

Забравена парола?

Зареждане мастилници - Варна

Зареждане мастилници - Варна

 

Ако търсите качествено зареждане на мастилени глави/мастилници в гр. Варна то Вие сте попаднали на точното място. Фирма Принт-Меджик сме тясно специализирани в брашна вече над 20 години. Създадохме марката Принт-Меджик още през далечната 1995 г. в Германия, а през 2008г. навлязохме на българския пазар, отваряйки магазин в гр. Варна.

До ден днешен презареждаме принтер консумативи качествено и с гаранция. Рециклираме най-разпространените мастилени глави на марки като HP, Canon и Lexmark не със спринцовка, а с професионална машина под вакуум с точните милилитри. От своя страна зареждането под вакуум дава възможност максимално да напълним мастилниците Ви. Като ползвател на мастилено-струен принтер, ето това е начинът да спестите финансови средства. Това е важно, особено при положение, че мастиленоструйните консумативи са скъпи, а печатат малък брой страници.

Какво включва презареждането на мастилена глава?

Процесът по презареждане на една касета включва:

  • предварително преглеждане на дюзите на мастилницата;
  • почистване на дюзите с ултразвук;
  • изпразване на остатъчното мастило в корпуса на главата;
  • презареждане на мастилницата с точно определено количество качествено мастило;
  • поставяне на предпазител на дюзите и залепване на стикер с дата на пълнене;
  • почистване на корпуса на мастилницата и опаковането й във вид, подходящ за предаване на клиента.

Презареждането на една мастилница не отнема много време, така че почти винаги можем да я напълним в рамките на 30мин. Свържете се с нас или елате на място в магазина във Варна, бул. Ген. Колев 74, ще инспектираме набързо мастилницата и почти мигновено ще я напълним.

Какво ще спечелите?

Презареждането на празната Ви мастилница определено ще Ви спести парични средства в краткосрочен и дългосрочен план. Съветваме Ви да изберете фирма с доказан опит и с нужната техника, за да ограничите до минимум възможността за некачествен печат в последствие. Друг особено важен мотив, освен спестените пари, е фактът, че с рециклирането и презареждането на Вашата празна мастилница спомагате изключително много за опазването на околната среда.

Защо Ние?

Защото сме ветерани в бизнеса с принтер консумативи, както и в презареждането им. Заповядайте при нас и ние ще предложим най-изгодното решение за Вас! Наред с всичко изредено, Принт-Меджик е една от малкото компании, която ще презареди консуматива Ви с грижа за околната среда.