Вход за клиент

Забравена парола?

Canon

Canon

Изберете серията, която търсите


Tонери и мастилници CanonCanon PGI-550 / CLI-551Японският производител Canon е известен както с неговите фотоапарати, така и с мастиленоструийните принтери Canon Pixma и Selphy Serie, пригодени за отпечатване на снимки. Чрез тях може да изкарете Вашите снимки с впечатляващо качествo бързо и лесно вкъщи.  Мултифункционалните мастиленоструйни  устройства на Canon покриват изцяло нуждите в дома – копиране, сканиране, принтиране. Избирайки продукт с японско качество, Вие сте направили правилния избор. Ако употребявате и качествени мастилници, то този продукт, ще Ви радва дълги години. Canon предлага и изключително добри професионaлни устройства за офиса. Имайки предвид, че печата е лицето на Вашият бизнес, не бива да се правят компромиси с качеството на тонер касетите, които ползвате.


Мастилници  Canon

Независимо дали Ви трябват мастилници за дома или за офиса, в print-magic.eu може да намерите всички широкоразпространени съвместими  касети. Касетите с марка Print-Magic са съобразени изцяло с модела и техниката на принтера, така че да постигнат оптимален печат. Ще ги намерите както поединично с цвят черен , циан, магента, жълт, така и в икономичен комплект.  Купувайки всички касети заедно, вие спестявате още повече. Някой принтери на Canon сe предлагат с две мастилници / глави  – черна и цветна. Тези мастилници могат да бъдат рециклирани. Ако имате празни такива, може да ги донесете за преглед. В  магазина ни във Варна предлагаме професионално зареждане на глави Canon  с гаранция. Избирайки този вариант, Вие ще оползотворите Вашата празна касета и ще направите нещо полезно за околната среда.


Най-разпространените мастилници Canon 

Убедете се сами в качеството на касетите с марка Print-Magic. Изберете серията и модела на Вашият принтер Canon и поръчайте нужната Ви касета.

Canon PGI-5BK

Canon PGI-520BK

Canon PGI-525BK

Canon PGI-550BK

Canon PGI-570BK

Canon PG-40

Canon PG-512

Canon PG-540

 

Тонер касети на Canon

Голям брой копия и професионален печат: за високите изисквания във всяка фирма марката Canon предлага както монохромни лазерни, така и мултифункционални цветни лазерни принтери. Ако търсите тонер за Вашия лазерен принтер Canon, при нас може да откриете точния продукт. В асортимента ни са включени консумативи за всички разпространени серии, както и по-стари модели принтери, факсове и копирни устройства. Всички тонер касети са 100% съвместими и ще Ви осигурят висококачествен печат. Ако Вие разполагате с празна касета и предпочитате тя да бъде рециклирана, може да посетите офиса ни във Варна и да се възползвате от услугата зареждане на тонер касета с гаранция.

 

Най-разпространените тонер касети Canon 

За да откриете точната тонер касета за Вашия принтер Canon, от търсачката изберете серията и модела.  Тук сме посочили най-купуваните тонер касети от клиенти, може би и Вашата е сред тях.

Canon EP-27

Canon 737

Canon 728

Canon 716

Canon 718

Canon CRG-731